1. Despre Toyota
  2. News
  3. Turul virtual al fabricii Toyota deschis pentru toti
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Turul virtual al fabricii Toyota deschis pentru toti

Descopera magia si maiestria fabricilor Toyota
09/06/2023
Am lansat un tur virtual al fabricilor noastre de productie. Vizitatorii pot experimenta minunile liniilor de fabricatie Toyota, pot viziona videoclipuri narate care demonstreaza grija si maiestria din spatele fiecarui autovehicul si pot asculta direct de la angajatii de productie Toyota, foarte calificati si dedicati.
  • De la role de otel la un automobil finit

    Vizitatorii pot intra acum in culise pentru a vedea cum Toyota transforma metalul in autovehicule gata de drum, prin noul tur virtual al fabricii Toyota. Poti afla cum Toyota produce componente si asambleaza autovehicule, cu precizie, concentrare inovatoare si o mentalitate orientata spre client. Afla de ce este nevoie pentru a obtine un stil frumos, de la metodele de productie si verificarea calitatii pana la atingerea umana si descopera diverse procese noi care reduc impactul asupra mediului si imbunatatesc calitatea. Turul virtual cuprinde prezentarea generala a procesului de productie a motoarelor, inclusiv procesul de turnare si asamblarea autovehiculelor, o prezentare generala a sistemului de productie Toyota si multe altele.

  • Mai bine decat in realitate

    In cadrul tururilor fizice ale fabricii, vizitatorii puteau vedea doar procesul de asamblare. Turul virtual al planului permite acum vizitatorilor sa vada intregul proces, de la achizitia materialelor pana la finalizarea masinii, inclusiv stantarea, sudarea, vopsirea, asamblarea, inspectia si expedierea. Mai mult, imaginile imersive te atrage direct in procesul de productie, aratand chiar si fetele si miscarile mainilor lucratorilor de pe linie. Din motive de siguranta, vizitatorii prezenti fizic au putut vedea activitatea doar de la distanta.

  • La doar un clic distanta

    Pentru acest proiect, am fost meticulosi privind usurinta de utilizare din perspectiva participantului la tur. De exemplu, desi intregul proces de productie este foarte lung, vizitatorii il pot vizualiza prin simpla derulare a ecranului. Pentru cei care doresc sa afle mai multe despre productie, am inclus informatii despre subiecte care variaza de la forjare si turnare pana la TPS (Sistemul de productie Toyota). Vizitatorii pot face turul fabricii in functie de interesele lor, prin intermediul povestilor lucratorilor din prima linie si a multor altora care stau la baza diferitelor aspecte ale productiei de automobile.

Te-ar putea interesa si