1. Company
  2. Noutati, evenimente si povesti Toyota
  3. 2017
  4. Parteneriat Toyota Unicredit
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Toyota Romania si Unicredit Leasing

Toyota Romania a initiat un parteneriat cu UniCredit leasing, liderul pietei de leasing din Romania

Toyota Romania, promotor al mobilitatii sustenabile, semneaza un parteneriat pentru servicii de leasing financiar cu UniCredit Leasing

Importatorul celei mai vandute marci auto din lume si liderul segmentului de masini „eco” din Romania – Toyota Romania a initiat un parteneriat cu liderul pietei de leasing din Romania - UniCredit Leasing pentru servicii de leasing financiar, sub umbrela brandului “Inchcape Finance Romania”. UniCredit Leasing si Toyota Romania faciliteaza, astfel, accesul clientilor la autovehiculele hibride din piata romaneasca.  

Ca urmare a angajamentului pe care Toyota si l-a asumat fata de pastrarea unui mediu inconjurator cat mai curat, intentia companiei este de a reduce cu peste 90% emisiile de CO2 ale tuturor vehiculelor pana in anul 2050, prin lansarea si dezvoltarea unor tehnologii prietenoase cu mediul.

Toyota – lider mondial in vanzari de masini hibride, cu peste 9 milioane de unitati puse in circulatie de la debutul primului automobil de serie cu sistem hibrid de propulsie - este un exemplu in ceea ce priveste mediul ca prioritate la nivel de management, determinand, astfel, angajamentul real fata de opinia publica din toata lumea. Promisiunea Toyota pentru clientii sai este sa imbunatateasca performanta tehnologiei hibrid, sa reduca costurile si sa extinda linia de produse cu sistem hibrid de propulsie. 

UniCredit Leasing va oferi solutii de finantare care vor pune la dispozitie solutii de finantare complete pentru clientii Toyota Romania si reteaua sa de dealeri. Aceste solutii de finantare sunt personalizate in functie de nevoile clientilor si se adreseaza celor care achizitioneaza autovehicule noi (marcile Toyota si Lexus), autovehicule rulate (toate marcile), vehicule comerciale usoare (LCV - Light Commercial Vehicles – marca Toyota), servicii de reparatii (mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie etc.), dar si piese de schimb. 

Toyota Romania isi propune sa contribuie activ la imbunatatirea stilului de viata al clientilor sai. Din 1997, Toyota este lider in dezvoltarea tehnologiei hibride, oferind permanent clientilor cele mai bune solutii de mobilitate sustenabila. In spiritul sloganului sau „Always a Better Way”, Toyota isi propune sa imbunatateasca continuu oferta sa de produse si servicii, astfel incat clientii sai sa beneficieze de cel mai inalt nivel de calitate si fiabilitate, eficienta si performanta, cu o grija deosebita pentru mediul inconjurator.