1. Company
  2. Noutati, evenimente si povesti Toyota
  3. 2019
  4. Driven energy observer
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

TOYOTA PREZINTA: DRIVEN

POVESTEA ENERGY OBSERVER

Energy Observer este un vis al sustenabilitatii devenit realitate. In timpul unei lipse de energie, aflat in largul marii, marinarul profesionist, Victorien Erussard a pus la indoiala increderea in sursele traditionale care trebuiau sa il ajute sa navigheze mai departe si si-a imaginat o modalitate de a deveni pe deplin independent. Cativa ani mai tarziu, ideea Energy Observer nu mai este doar un vis ci o demonstratie de energie regenerabila.

 

Impreuna cu regizorul de documentare Jérôme Delafosse si echipa de pe Energy Observer, Victorien este acum intr-o odisee de patru ani pentru viitor, la bordul primului vas propulsat cu hidrogen din lume. Dar cum a devenit un vis realitatea si cum isi trage energia din natura?

Urmarim echipa Energy Observer care face urmatorul popas in Venetia, un oras care a devenit un simbol in lupta impotriva schimbarilor climatice.

Driven este o serie de documentare despre oameni si despre ce ii motiveaza in viata persoanala. O forta de a conduce. O calatorie spre perfectiune. Mai multe episoade vor urma.