1. Company
  2. Noutati, evenimente si povesti Toyota
  3. Stiri Toyota - 2020
  4. Covid 19
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

CREDEM IN ''MAI BINE"

Raspunsul Toyota Motor Europe la pandemia COVID-19

Pandemia coronavirus a adus un nou tip de provocare societatii noastre: limitarea libertatii de deplasare.

Nu stim cat o sa dureze aceasta situatie. Dar credem ca, actionand acum impreuna, imposibilul devine posibil, si cu totii vom deveni mai puternici maine. Pentru ca noi credem in "Mai bine".

Acesta este motivul pentru care ii rugam pe oameni sa se uneasca pastrand distantarea sociala.

Din acest motiv am decis sa inchidem anumite parti ale activitatii noastre. Printre acestea se numara si inchiderea temporara a tuturor fabricilor Toyota din Europa, incepand de luni, 23 martie.

Nu oprim activitatile care sunt importante pentru asigurarea mobilitatii oriunde este nevoie - cum ar fi transportul pieselor de schimb pentru pietele europene.

In acelasi timp vrem sa ne aratam recunostinta fata de toti profesionistii din domeniul sanatatii, atat de dedicati in a ne proteja pe noi toti.

Ne poti contacta, la fel ca pana acum, prin intermediul canalelor noastre de social media (Facebook si LinkedIn), la Serviciul pentru clienti – pe mail la relatii.clienti@toyota.ro sau prin telefon la 021 2000 400 (luni-vineri, 09:00-17:30 ).

Pentru informatii comerciale si asistenta pentru vehicule puteti accesa in continuare site-ul toyota.ro si cele ale partenerilor nostri unde veti gasi toate sfaturile de care aveti nevoie.