1. Company
  2. Noutati, evenimente si povesti Toyota
  3. Stiri Toyota - 2021
  4. Masina Anului 2021
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

NOUL YARIS

A FOST VOTAT "MASINA ANULUI 2021"
  • Juriul european a apreciat in mod special dinamica, eficienta si pretul accesibil al tehnologiei Full Hybrid ce echipeaza noul Yaris.
  • A patra generatie a modelului Yaris castiga acest prestigios trofeu la 21 de ani de la lansarea primei generatii Toyota Yaris.
  • Entuziasmul clientilor confirma succesul noului Yaris, care a devenit cea mai bine vanduta masina din Europa.

Noul Yaris a fost nominalizat de un juriu format din 59 de jurnalisti auto din intreaga Europa. A patra generatie Toyota Yaris primeste acest prestigios premiu la 21 de ani de la lansarea primei generatii, castigatoare a aceluiasi prestigios trofeu in anul 2000. De-a lungul carierei sale, Yaris a fost laudat in mod regulat de juriul competitiei Masina Anului, fiecare generatie numarandu-se printre finaliștii pentru acest premiu prestigios.

Anul acesta, juriul a recompensat in mod special tehnologia Full Hybrid ce echipeaza Toyota Yaris, punand accent pe manevrabilitate, emisii reduse si pret accesibil - motive pentru care mai mult de 80% dintre cumparatorii Toyota Yaris aleg acest propulsor hibrid. Juriul a remarcat, de asemenea, designul, performanta dinamica si pachetul de sisteme de siguranta Toyota Safety Sense oferit in dotarea standard a noului Yaris.

In plus, juriul Masina Anului a apreciat in mod deosebit succesul cu care Toyota a reaprins pasiunea pentru masinile sport mici din Europa, lansand GR Yaris.

Premiul Masina Anului 2021 vine la doar cateva zile dupa publicarea statisticilor care arata ca noul Yaris este cea mai bine vanduta masina din Europa, dovada clara ca europenii sunt de acord cu juriul Masinii Anului!


Matt Harrison, vicepresedinte executiv al Toyota Motor Europe, a declarat:
« Este o mare onoare pentru Toyota si as dori sa multumesc juriului pentru consideratie si recunoastere. As dori, de asemenea, sa profit de aceasta ocazie pentru a saluta pasiunea echipelor noastre de dezvoltare din Europa si Japonia. Acesta este cel mai bun Yaris creat vreodata si, asa cum si-a dorit Akio Toyoda, deja ii face pe clientii nostri sa zambeasca. »

Toyota a fost premiata de juriul pentru Masina Anului de trei ori: in 2000 pentru prima generatie Yaris, in 2005 pentru a doua generatie Prius si anul acesta pentru a patra generatie Yaris.

DESCOPERA NOUL YARIS

Ultima generatie Toyota Yaris combina tehnologia Full Hybrid cu un design energic, complet reproiectat.