1. Despre Toyota
  2. News
  3. Noua Toyota C-HR va fi construita in Turcia
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Noul Toyota C-HR va fi construit in Turcia

Sakarya devine prima fabrica europeana a Toyota care va produce autovehicule cu incarcare la priza si baterii
30/01/2023
Toyota Motor Manufacturing Turkey va deveni prima fabrica europeana a Toyota care va produce autovehicule cu incarcare la priza si baterii. Fabrica din Sakarya va produce noul Toyota C-HR hibrid cu incarcare la priza si va fi dotata cu o noua linie de asamblare a bateriilor hibride cu incarcare la priza pentru a produce 75.000 de baterii pe an.
  • Doua premiere sunt motiv de sarbatoare in Sakarya

    Aplauze puternice au rasunat recent in toata fabrica Toyota Motor Manufacturing Turkey (TMMT) din Sakarya. Motivul acestei bucurii a fost anuntul entuziast ca fabrica va produce cea de-a doua generatie Toyota C-HR, inclusiv hibridul cu incarcare la priza. Astfel, C-HR va fi primul autoturism hibrid cu incarcare la priza care va fi produs in Europa. In plus, Sakarya va fi dotata cu o linie de productie de baterii - o alta premiera pentru Europa. „Acest proiect confirma inca o data faptul ca fabrica noastra din Sakarya este un loc important pentru Toyota la nivel mondial”, a declarat emotionat Erdoğan Sahin, Presedintele si CEO al TMMT.

  • Va fi construita o noua linie de asamblare a bateriilor

    La Sakarya, TMMT va construi o noua linie de asamblare a bateriilor plug-in cu o capacitate de 75.000 de unitati pe an. Asamblarea bateriilor hibride plug-in va incepe in decembrie 2023, creand aproximativ 60 de noi locuri de munca calificate. Noua linie de asamblare a bateriilor de la TMMT reprezinta o etapa strategica pentru transformarea Toyota in domeniul electrificarii. De asemenea, aceasta va sprijini in viitor si alte fabrici Toyota Europe cu forta de munca si expertiza calificata. Pentru productia noului C-HR, TMMT va imbunatati si va extinde linia de productie existenta la Sakarya.

  • Fabrica din Sakarya devine si mai ecologica

    Toyota s-a angajat sa atinga neutralitatea totala a emisiilor de dioxid de carbon in Europa pana in 2040 si vizeaza neutralitatea emisiilor de carbon in toate unitatile sale de productie pana in 2030. TMMT progreseaza in directia atingerii acestui obiectiv prin introducerea unor tehnologii care reduc la minimum consumul de energie si, in acelasi timp, prin trecerea la energie regenerabila in cadrul fabricii din Sakarya. Doua initiative se remarca in mod special. Una dintre ele este introducerea de noi tehnologii de vopsire care reduc la minimum emisiile de CO2. Alta este utilizarea energiei solare, care are ca obiectiv autonomia energetica a fabricii. 

Suntem incantati ca TMMT va produce a doua generatie Toyota C-HR, inclusiv primul autovehicul hibrid cu incarcare la priza din Europa. Performanta exceptionala si dedicarea pe care angajatii nostri de la TMMT le ofera vor face din acest nou model un
Marvin Cooke, Vicepresedinte executiv Toyota Motor Europe

Te-ar putea interesa si