Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.
Toyota crede ca locurile din care provenim sunt speciale. Fiecare loc este unic, iar aceasta este o superputere. Acesta este motivul pentru care sponsorizam peste 250 de sportivi olimpici si paralimpici din intreaga lume.

O lume a sprijinului

ECHIPA SPORTIVILOR TOYOTA

ECHIPA SPORTIVILOR TOYOTA

  • Jonnie Peacock
    Para Atletism
  • Eva Moral
    Para Triatlon
  • Vincent Milou
    Skateboarding
  • Ryley Batt
    Rugby in scaun cu rotile

©2024 Toyota Motor Corporation. Toate drepturile rezervate. Utilizarea simbolurilor olimpice, a terminologiei si a imaginilor este autorizata de Comitetul International al Jocurilor Olimpice si Paralimpice.

CREDITE PENTRU FOTOGRAFII: Fotografii cu Ernie Gawilan, Fu Xinhan, Zhou Jingjing, Anne Zagré, Samir Aït Saïd, Alexis Hanquinquant, Erin Jackson si Oskana Masters de la Getty Images. Fotografie cu Leo-Pekka Tähti de Nina Kakonen. Fotografie cu Eva Moral de Mario Gomez. Fotografie cu Olivia McTaggart de la Reuters-AFLO. Fotografie cu Emma Twigg de la AP-AFLO/Reuters-AFLO. Fotografii cu David Liti si Dora Bodonyi de la AP-AFLO. Fotografie cu Tomoki Ota de Yohei Osada/AFLO Sport. Fotografie cu Ren Tazawa de la AFLO Sport.