Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.
Vizionati povesti inspirationale din intreaga lume cu Echipa internationala a atletilor Toyota si comunitatile lor incredibile

Videoclipuri

Start your impossible
  • Referinta
    Descoperiti forta comunitatilor care isi petrec eroii orasului natal la Paris 2024.
  • Impreuna invingem
    Campionii se fac in comunitati la fel ca a ta. In aceasta vara, sa sarbatorim profesorii, antrenorii, mentorii, familia si prietenii care au vazut maretia in sportivii lor, cu mult inaintea oricui.
  • Gandeste repede
    Impreuna, o comunitate il ajuta pe un erou din orasul natal sa ramana atent si sa fie pregatit pentru orice ii este aruncat in cale. Cu fiecare captura, Nikola intruchipeaza esenta unui adevarat campion, aratandu-ne de ce este destinat maretiei olimpice.
  • Dragostea invinge tot
    De la tragedie la triumf, aceasta este povestea adevarata a lui Alise si Sam Willoughby. Prin dragoste, perseverenta si ajutorul comunitatii lor, ei au depasit sansele in drumul lor catre Jocurile Olimpice din 2024.
  • Pachet important
    Alatura-te sportivilor olimpici si paralimpici intr-o calatorie interesanta pentru a oferi un pachet important decatletului olimpic Damian Warner - pentru ca atunci cand ne unim cu totii pentru acelasi scop, nimic nu este imposibil.
  • Toti pentru unul - Social
    A deveni campion nu este un efort individual. Este o calatorie a mai multora.
  • Sarbatorim impreuna
    In aceasta vara, aplaudati sportivii din orasul natal care concureaza pentru mai mult decat medalia de aur - concureaza pentru comunitatile lor.
  • Toti pentru unu
    Comunitatile noastre ne fac ceea ce suntem. Cu acest tip de sprijin, nimeni nu este singur in calatoria sa imposibila.
  • Keep Marissa running
    De la prima ei proteza de alergare, la 12 ani, pana la Jocurile Paralimpice, la 16 ani, comunitatea din Toronto a fost alaturi de ea la fiecare pas. Urmariti calatoria electrizanta a Marissei Papaconstantinou catre Paris 2024 in aceasta vara.
  • Referinta - David Liti
    „Cand am fost pierdut si am avut nevoie de sprijin, acestia sunt oamenii care m-au ridicat.”
  • Referinta - Vincent Milou
    „Cand eram copil, parintii mei voiau sa practic tot felul de sporturi, dar tot ce mi-am dorit vreodata a fost sa ma dau cu skateboardul.”

©2024 Toyota Motor Corporation. Toate drepturile rezervate. Utilizarea simbolurilor olimpice, a terminologiei si a imaginilor este autorizata de Comitetul International al Jocurilor Olimpice si Paralimpice.

CREDITE PENTRU FOTOGRAFII: Fotografii cu Ernie Gawilan, Fu Xinhan, Zhou Jingjing, Anne Zagré, Samir Aït Saïd, Alexis Hanquinquant, Erin Jackson si Oskana Masters de la Getty Images. Fotografie cu Leo-Pekka Tähti de Nina Kakonen. Fotografie cu Eva Moral de Mario Gomez. Fotografie cu Olivia McTaggart de la Reuters-AFLO. Fotografie cu Emma Twigg de la AP-AFLO/Reuters-AFLO. Fotografii cu David Liti si Dora Bodonyi de la AP-AFLO. Fotografie cu Tomoki Ota de Yohei Osada/AFLO Sport. Fotografie cu Ren Tazawa de la AFLO Sport.